Veštica Košice - profesionálna veštiareň v Košiciach

Veštica

Veštkyňa v Košiciach


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 552

Zameranie:

veštenie, výklad kariet, tarot, numerológia, výklad snov, predpovedanie budúcnost, jasnovidectvo, astrológia, spirituálne poradenstvo



Veštica Košice - Už od mladosti som sa zaujímala o astrológiu, veštenie a výklad kariet, ktoré sa postupom času stalo mojou najväčšou záľubou. V čase, keď som túto vedu poznala, som odhalila neuveriteľnú schopnosť hviezd vypovedať o nás i našich životoch. Pred niekoľkými rokmi som zobrala odvahu, založila si v Košiciach svoju vlastnú veštiareň a stala som sa profesionálnou vešticou. Mojou životnou úlohou je pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitli na životnej križovatke a nevedia ako ďalej. S veštením mám už veľké skúsenosti a počas posledných dvadsiatich rokov som pomohla mnohým ľuďom z ich ťažkej situácie.

Teraz aj veštenie naživo online - veštenie cez telefón!
Pracujem síce s rôznymi druhmi kariet, ale medzi moje najobľúbenejšie patria Tarotové, mariášové a Anjelské karty. Všetky sady sú pri mojej práci neoceniteľnými pomocníkmi a ich výpovede sú úplne presné a neoceniteľné. Detailne a úprimne vám prezradím, čo mi karty ukázali. Rada vám objasním aj význam snov podľa kariet, ktoré vás môžu varovať pred nepríjemnými životnými situáciami, naviesť vás na správnu cestu alebo vám uľahčiť rozhodnutia. Postupom času som naučila rozumieť aj číslam a začala som sa venovať aj b. Príležitostne pracujem i s kyvadlom, ktoré mi ukazuje cestu v nejasných situáciách a zložitejších problémoch. Poskytnem vám radu vo všetkých otázkach.

Avšak taraz pre moje veštby ani nie je potrebné chodiť osobne do mojej veštiarne v Bratislave. Doba pokročila a vy si môžete nechať spracovať veštbu aj na diaľku, po telefóne. Mám výborné skúsenosti s veštením po telefóne a telefonickým poradenstvom. Nie je nič jednoduchšie ako zdvihnúť slúchadlo, krátko sa mi predstaviť a povedať niekoľko informácií o sebe. Veštenie cez telefón umožňuje takmer to isté, ako keby ste boli u veštice osobne. Môžete sa spýtať na akékoľvek otázky. Ani moje spôsoby veštenia na diaľku nie sú nijako obmedzené.

Bez toho, aby som musela klásť veľa otázok, sa dokážem rýchlo zorientovať v momentálnej situácii klienta. Môj prístup ku každému jedincovi je individuálny a veľmi citlivý.

Veštkyňa Košice - věštění naživo

Venujem sa všetkým témam, ktoré k životu patria. Svojim klientom podávam detailné vysvetlenie ich problémov a snažím sa vniesť do akejkoľvek situácie svetlo. Ukážem vám situácie, z ktorých sa môžete poučiť, a odhalím vaše schopnosti. Potom rada navrhnem možnosti riešenia, týkajúce sa často celkom praktických oblastí. Mám pochopenie pre problémy každého druhu a odborne a precízne sa venujem všetkým kladeným otázkam. Hlavným cieľom mojej práce je získať si dôveru každého klienta, pretože len tak môžeme v jeho živote docieliť obrat k lepšiemu. Zverte sa mi so svojím trápením aj vy, spoločne nájdeme cestu ku šťastiu! Som tu pre vás.

Veštiareň Košice - zavolejte mi na tel.: 0988 600 552

Prečo zavolať?

  • sme skúsené veštice s dlhoročnou praxou
  • ihneď sa dozviete odpoveď
  • prezradíme Vám, čo je v danej situácii najlepšie
  • dá sa na nás spoľahnúť v akejkoľvek situácii
  • okamžité riešenie problémov
  • sme diskrétni
  • bezkonkurenčné ceny
  • mnohí volajúci nám vďačia za svoj lepší život

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.